Zolder verbouwing te Den Bommel

Zolder verbouwing te Den Bommel Nieuw huis gekocht met een grote zolder waar je alleen via een vlisotrap bij kan. Ze hebben door een trappen boer een vaste trap laten plaatsen. Daarna was het aan mij om de zolder aan te pakken. Vloer aan geheeld en wandje aan de zijkant geplaatst met luikje voor wat …

Balkon Hek

Balkon hek plaatsen Oude-Tonge, Deze klus hebben we mogen maken in opdracht van Goeree staal. Stalenframe met aan de zijkanten een trespa plaat en voorkant glaswerk!

Herstel schutting schade

Schade herstel schutting Ook voor kleine dingen draaien we ons had niet voor om. Bocht te kort genomen met een aanhanger en de schutting geraakt. Maar ziet er nu weer uit als nieuw.

Picknick tafels

Ook voor VV Den Bommel hebben we het een en ander mogen doen. Waar onder deze 27 bar krukken, 2 tafels, 4 bankjes.

Bar voor Hotel de gouden leeuw

Na het succes van de bar Focus is de vraag gekomen of ik ook een voor dit hotel een bar wou maken. Ondanks de drukte en tijds druk hebben we het toch voor elkaar gekregen!

Bar Focus Oude ā€“ Tonge 2

Ieder van Focus herrinnerd zich die dag nog dat het afbranden. 2 maanden van de nieuwe bar kunnen genieten. Maar we draaien ons hand nergens voor om. Dus hier de bar van Focus health & fitness 3.0.

Veranda Nieuw-Zeeland

Na de kleine veranda in Dirksland hebben we ook een veranda bij een kennis mogen maken. Ook deze is van Eiken gemaakt. Achterkant dicht gemaakt met potdeksel delen en ook een klein schuurtje er aan gemaakt!