Diensten

Wat we doen

PV-Timmerwerken biedt een breed scala aan diensten aan. Hiernaast vindt u een overzicht van de diensten waarmee PV-Timmerwerken u onder andere kan helpen. Met de diensten van PV-Timmerwerken bent u gegarandeerd van 100% kwaliteit!

Wij zijn voornamelijk werkzaam in de regio Goeree-Overflakkee en Schouwen Duiveland. Maar in overleg kunnen wij uiteraard ook met elkaar afstemmen indien u buiten deze regio woonachtig bent.

Extra woonruimte benutten zoals de aanbouw van een schuur of een serre? Kies dan
voor een aanbouw of opbouw. PV-Timmerwerken kan u daar bij helpen. We
bespreken samen wat de wensen zijn en komen tot een overzichtelijk stappenplan.

Een luxe overkapping moet het pronkstuk van uw tuin worden. Wij maken uw
overkapping op maat. Of het nu standaard of exclusief moet worden, mét of zonder
verlichting? Uw idee is onze uitvoering!

Een mooie manier voor het creëren van licht en ruimte op uw verdieping of zolder is het plaatsen van een dakkapel. Dakkapellen bepalen in grote mate het aanzien van uw huis, zowel van binnen als van buiten. PV-Timmerwerken levert enkel maatwerk, er is dus altijd wel een dakkapel wat aan al uw wensen voldoet.

U heeft bijvoorbeeld een mooi idee voor een inloopkast, een op maat gemaakt televisie kastje of een ombouw voor een afvalcontainer. PV-Timmerwerken heeft de juiste timmermannen in dienst om uw wens te realiseren. Wij leveren kwaliteit timmerwerk en luisteren graag naar uw wensen. Samen overleggen we wat er moet gebeuren en komen we tot het juiste eindresultaat.

Het vervangen van kozijnen is vaak een noodzakelijk kwaad. de bestaande kozijnen
zijn rot, vragen te veel onderhoud of functioneren niet meer zoals het moet. Het
plaatsen van kozijnen, ramen en deuren is bij PV-Timmerwerken geen probleem.
Door de ruime keuze aan materialen en kleuren kunt u zelfs met de kozijnen en deuren uw eigen smaak in uw woning verwerken. De kozijnen voor binnen -en buitendeuren worden vakkundig opgemeten en ingehangen.

In woningen of panden met achterstallig onderhoud zijn herstelwerkzaamheden
eerder regel dan uitzondering. Soms moeten houtdelen tot complete kozijnen worden vervangen. PV-Timmerwerken is vakkundig om verschillende renovatie werkzaamheden uit te voeren.

Steigerhouten meubelen zijn duurzaam, milieuvriendelijk, sterk,
onderhoudsvriendelijk en weerbestendig. Op uw verzoek kunnen we samen overleggen over de juiste maten en vormen van de meubels.